Met naam mogelijk!

Katten halsband

Artikel 1 van 1
€ 12,50 (inclusief btw)

Katten halsbandje met geborduurde naam en/of telefoonnummer of adres. Handgemaakt van leer en aan de binnenkant zit een dun laagje zacht vilt. Het bandje heeft bij de gesp een stukje van elastiek voor de veiligheid; blijft de kat ergens achter haken dan rekt het mee en heeft de kat kans om los te komen. Voordeel van dit bandje met elastiek en metalen gesp is dat het beter blijft zitten dan de meeste veiligheid-bandjes die momenteel te koop zijn. 

Je kunt kiezen wat je er op geborduurd wilt, maar de ruimte is natuurlijk wel beperkt. Er kan een naam en telefoonnummer op, òf een naam en postcode/huisnummer. (zie voorbeeld Lola). De naam zelf is al inbegrepen in de prijs.

Voordeel van postcode + huisnummer is dat degene die de poes ziet, direct zal zien of het dier in die buurt thuishoort òf een heel stuk van huis is. Er hoeven geen kokertjes worden opengemaakt, en de kat wordt dus niet ten onrechte voor "weglopertje" aangezien als ze gewoon in de buurt rondlopen.

Je kunt kiezen uit XS,S,M of L. Bij XS krijg je een dunner bandje, gemaakt uit 1 laag leer en het vilt. Deze is speciaal voor kittens geschikt. Als je een grotere maat wilt dan L, geef het dan even door via de opmerkingen bij de bestelling.

 

 

© 2012 - 2021 Geboorteslofjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel