Doneer je oude leer

Zeg eens eerlijk, hoeveel tassen heb je liggen die eigenlijk weg moeten, "maar hij wàs zo mooi en nu is dat ene dingetje stuk, of de voering is niet meer zo mooi, maar ja om het nou weg te gooien..." is ook weer zo definitief. Zonde! Niet doen dus, maar wat je wel kunt doen: doneer je oude leer!  

Je kunt je leren/stoffen tas, jas of andere kledingstukken van leer/suède aan mij doneren; stuur mij een foto van je spullen en ik kijk of ik daar nog iets mee zou kunnen. Als ik genoeg herbruikbare delen zie, stuur ik je per mail een verzendlabel dat je zelf uit kunt printen en dan stuur je het in een doosje of stevige plastic tas naar mij op. Doneren dus, het kost jou helemaal niets, behalve dan de tijd dat dat je even naar een postnl-punt moet om te posten.

En ja...ik verkoop dit gedoneerde materiaal dus weer, ik maak er een leuke tas of ander items van maar wees gerust: ik doe dit puur om hergebruik te bevorderen, rijk zal ik er echt niet van worden. Ik ben een groot fan van de kringloop, en ook hier haal ik geregeld leer vandaan. Ik maak het goed schoon, geef het een liefdevolle verzorging en maak er weer iets moois van!

Wil je graag een tas, jas of misschien iets anders van leer doneren? Laat het me weten per e-mail: geboorteslofjes@ziggo.nl

Stuur je gelijk een paar fotootjes mee? 

© 2012 - 2022 Geboorteslofjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel