Met naam mogelijk!

Geboorteslofjes

Vorige Artikel 2 van 20 Volgende
€ 27,50

Geboorteslofjes zien er net zo uit als het geboortekaartje. Een perfecte herinnering aan de babytijd en daarmee een origineel kraamkadootje! 

Ik maak het slofje aan de hand van een of meerdere foto's van het geboortekaartje. De foto moet bij daglicht zijn genomen en zo plat mogelijk liggen. Zo kan ik delen ervan digitaliseren en borduren of printen op het slofje. Als u laat weten waar het slofje is besteld, is dat handig maar hoeft niet perse.

Ik laat altijd even per mail weten hoe de slofjes er ongeveer uit zullen gaan zien; geeft u het vooral aan als u aanvullende ideeën heeft.  
 

LET OP: Wegens de hoeveelheid werk die het maken van de slofjes meebrengt, neem ik maar 2 bestellingen tegelijk aan. Mocht er dus geen bestelknop staan, dan zijn er al twee bestellingen in behandeling. Komt u dan op een later tijdstip nog eens terug om de bestelling te doen. Ik zorg ervoor dat de site up to date is, en zodra er een paartje af is, zal ik de bestelknop weer activeren.

U kunt mij natuurlijk per mail vragen of de bestelling gedaan kan worden maar ook hier zal ik vragen om geduld te hebben. Ik maak de slofjes echt heel graag, maar wegens beperkte tijd kan ik er echt niet meer dan 2 tegelijk maken.

 

© 2012 - 2021 Geboorteslofjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel