Kattenhalsband van echt leer

handgemaakt en verkrijgbaar in alle kleuren!

 

Kattenhalsband

€ 10,00

Kattenhalsband

€ 10,00

De lengte is gemeten vanaf het leer: de gesp en het elastiekje worden niet meegerekend. 

De kleur van het borduursel en het vilt is bijpassend. Wil je een speciale kleur? Geef dit dan even aan bij de opmerkingen. 

Meer informatie

 

Gepersonaliseerd

Je kunt een bandje helemaal naar wens laten maken: iedere kleur die je maar wil, een zilveren, zwarte,  rosé of gouden gesp, een belletje of een adreskokertje; jij mag het zeggen!

Er kan een tekst op het bandje geborduurd worden. Bijvoorbeeld de naam, of het adres, een postcode of een telefoonnummer. Teksten als "niet voeren" of "niet binnenlaten", het kan allemaal! De ruimte is wel beperkt, maar laat weten wat je wil en ik denk graag met je mee.

Veiligheidssysteem

De gesp is voorzien van elastiek, hierdoor is ontsnappen mogelijk als de kat onverhoopt met het bandje ergens achter blijft steken. De kat zal zich proberen te bevrijden, en hierdoor schiet het bandje over het hoofdje heen. Voordeel van dit systeem is dat het niet meteen losschiet, maar wel als het echt moet.

Runderleer 

Het runderleer is zacht en soepel en wordt dubbellaags gestikt. Dit maakt het stevig en het gaat daardoor ook lang mee. De binnenkant is van zacht vilt en wordt aangepast aan de kleur van het borduursel. Meestal is het vilt dus in dezelfde kleur als het borduursel, soms kies ik voor een beter bijpassende kleur.

Maten

Verkrijgbaar in heel klein of héél groot. Kijk bij "maattabellen" voor meer informatie.

Het kitten-halsbandje is éénlaags leer. Dit is een stuk lichter en ook kleiner dan de dubbellaagse bandjes. Het bandje kan ongeveer gedragen worden tot 1 jaar.